Over

Partnership

Calmix® DesignStone is een samenwerking tussen Caltra Nederland BV en specialist Gert Vermeij. De reden tot samenwerking tussen beide partijen is evident. Namelijk het samenvloeien van de technische kennis van Caltra met de praktijkgerichte kennis van Gert.

Caltra Nederland B.V.

Caltra Nederland B.V. is al 33 jaar gespecialiseerd in duurzame grondstoffen en mineralen. Met een eigen productie- en ontwikkelingslocatie net onder Amsterdam, is Caltra al jaren een begrip in de bouw-chemische sector. Door deskundige advisering en actieve begeleiding van productontwikkelaars wereldwijd, is zij in staat gebleken producten te verbeteren en vooral te verduurzamen. De voornaamste gedachte hierachter is het drastisch reduceren van de CO2 uitstoot bij de productie (tot 70% minder) en daarna de zogenaamde carbon footprint zo beperkt mogelijk te houden door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Gert Vermeij

Gert Vermeij heeft al decennia ervaring in de afbouw-sector en heeft altijd een voorliefde gehad voor de decoratieve afwerking. Als voormalig schilder en stukadoor kent hij het klappen van de zweep en is zo in staat om verwerkers goed bij te staan en te instrueren.

Calmix® DesignStone

Met Calmix DesignStone zijn twee specialismen bijeen gebracht, de techniek van Caltra en de praktijk van Gert. Op deze manier is er niet alleen een zeer veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig product ontwikkeld maar ook gemakkelijk in gebruik en veel sneller dan vergelijkbare producten.

ggrlgoairimocfvtebjwa.jpg

Meer informatie? Vul dan het contactformulier in s.v.p.